top of page
IMG_1539.JPG

Om mig

Siden 2009, hvor jeg startede i lære som frisør, har jeg været i faget, og bliver stadig i dag inspireret hele tiden. I de fire år jeg var under uddannelse, stod jeg i lære på Trøjborg i Århus, hvor jeg var så heldig at have 2 helt ekstremt dygtige mestre. Da den ene førhen havde været farvetekniker for Loréal i mange år, fik jeg hurtigt tillært mig alt basisviden omkring farveteori, og en masse mere gennem årene. Dette er en gave jeg altid vil have med mig i min karriere, og en af grundende til at jeg altid har elsket at farve hår.
I flere år har jeg arbejdet hos Frisør Træholt, hvilket også er en arbejdsplads jeg altid vil værdsætte, da jeg her har udviklet mig meget, og fået utrolig meget erfaring, med alverdens ting man kunne forestille sig i frisørfaget.
Drømmen om at være selvstænding, kom dog snigende med tiden. Jeg har et stort service hjerte, elsker at arbejde med mennesker, og det at helt selv kunne "designe" kundens rejse gennem en behandling hos mig, og bestemme alt selv, trak for meget til at jeg kunne lade være.

Lookbook

1200px-Facebook_Messenger_logo_2018.svg.
bottom of page