top of page

Om mig

IMG_6557_edited.jpg

Min karriere i frisørfaget, begyndte helt tilbage i 2009, hvor jeg startede i lære som frisørelev. Under hele min uddannelse, stod jeg i lære på Trøjborg i Aarhus, hvor jeg havde to utrolig dygtige og kompetente læremestre. Min ene mester havde i mange år tidligere, arbejdet som teknisk underviser for Loréal, og det er til dels hans fortjeneste, at jeg den dag i dag stadig brænder for store farveopgaver, og har en meget stor viden og forståelse herom.

Efter endt uddannelse, har jeg i mange år arbejdet hos en af Aarhus´ store førende saloner, med mange dygtige kollegaer, højt fagligt niveau og en fantastisk chef, som lærte mig utrolig meget omkring exceptionel kundeservice og rådgivning.

Efter mange gode år som ansat, var det dog på tide med en ny udfordring, da det har stor værdi og er vigtigt for mig, hele tiden at udvikle mig, lære nyt og levere bedst muligt.

Jeg er som person grundig og detaljeorienteret, og jeg savnede lidt mere behandlingstid med den enkelte kunde, samt mulighed for at fordybe mig mere i mit arbejde.

Derfor tog jeg beslutningen om at starte mit eget, og jeg er meget taknemmelig for at det er gået over al forventning.

16.png
14.png

Fra 2021-2023 har jeg haft min daglige gang i det hyggelige og smukke ø-kvarter i Aarhus C, sammen verdens bedste kollega Birgit Søndermark.

I 2023 fik jeg en helt fantastisk mulighed, for at prøve noget nyt, som jeg blev nødt til at gribe. Nemlig at åbne en afdeling mere i København på Knabrostræde, ved at leje mig ind hos Ann Leivsgard i hendes smukke salon. Her er vi flere selvstændige, som kan inspirere hinanden hver dag.

Efterhånden har jeg været på utallige kurser og workshops, med nogen af Europas mest teknisk dygtige frisører, og dette er noget jeg altid vil bestræbe mig efter at blive ved med, for at blive ved med at efteruddanne mig selv.

Jeg elsker at have fingeren på pulsen, se hvad der rører sig i modebranchen, og jeg er meget historie og kulturinterreseret. Derfor er det utrolig givende for mig også at være i København.

Når du kommer som kunde hos mig, vil du altid blive mødt med et smil og højt humør. Jeg vil altid vægte højt at passe godt på dit hår under farvebehandling, og jeg vil være ærlig omkring hvad der er godt, og hvad der vil være noget værre noget.

1200px-Facebook_Messenger_logo_2018.svg.
bottom of page