top of page

Jeg tilbyder kvalitetsklipninger til voksne og børn fra 3 år. Jeg har mange års erfaring i faget, og mestrer alle klippeformer og hårtyper.

 Alle klipninger er inklusive hårvask med hovedbundsmassage (børn såfremt de er høje nok til at sidde ved vasken), formtørring på børste, let styling og produktvejledning. Det er vigtigt for mig, at du som kunde er tilfreds med din klipning, og har en god følelse af at du kan style det nemt til daglig. Hvis du er glad, er jeg det også.

Dame
Herre

Dameklip 60 min Klipning inkl. vask, føn, let styling, produktvejledning.

Dameklip Lux 75 min Her får du hårkur skræddersyet efter dit hår/hovedbunds behov og desuden ekstra lang lækker hovedbundsmassage. Giv dig selv en velfortjent pause fra dagligdagen med lidt ekstra velvære. 

Pandehårsklipning ca 15 min

Herreklip 45 min klipning med saks eller/og maskine inkl. vask, føn, let styling, produktvejledning.

Herreklip Lux 60 min her får du ekstra lang hovedbundmassage, og hovedbundskur. Begge dele fantastisk til at stimulere hårvækst og giver dejligt velvære.

Herreklip indenfor 3 uger 30 min er du blevet klippet af mig indenfor de sidste 3 uger, tilbyder jeg din klipning til en reduceret pris. se mere under menufeltet priser.

Skægklipning 15 min med maskine/saks/kniv. jeg tilbyder ikke fuld barbering med kniv. 

Børn

Børneklip 3-12 år 45 min klipning inkl. vask og føn, såfremt barnet er stort nok til at sidde ved vasken

Teen-klip pige 13-17 år 60 min klipning inkl vask, føn, let styling.

Teen-klip dreng13-17 år 45 min klipning inkl vask, føn, let styling.

Form & styling

Vask & føn small 30 min vask, føn og let styling i kort/mellemlangt hår.

Vask & Føn Large 45 min vask, føn og let styling i langt hår.

Vask & føn Extra 60 min Her vasker og føner jeg dit hår, samt bruger lidt ekstra tid på stylingen, evt med let fald eller krøl. Perfekt hvis du skal til selskab eller i byen. Obs. dette er ikke en langthårsopsætning.

1200px-Facebook_Messenger_logo_2018.svg.
bottom of page